Vybíráme z Adresáře

Tisk

PROJEKT z adresáře: ANETA

Lucie Němcová | Čtvrtek, 22. květen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

e471053c0dae27ae8f2ae7b9a87b45f5Rodinný dům ANETA společnosti STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o. je stavba střední velikostní kategorie s balkonem vhodná do dvoupodlažní zástavby. Objekt je možné na přání doplnit o garážové stání nebo zastřešenou pergolou.

f149e83d8c8d8152042d8aa66c1ef902Užitná podlahová plocha 113,6 metrů čtverečních uspokojí čtyř- až pětičlennou rodinu. V přízemí je k dispozici univerzální pokoj, který může sloužit jako pracovna, pokoj pro hosty nebo jako dětský pokoj. Noční část domu je tradičně v podkroví. Na přání budoucích obyvatel je možné pod schodišťové rameno umístit komoru, případně dodat stavbu bez balkonu.

Aktuální ceny naleznete na stránkách, případně na dotaz u prezentované společnosti.


Projekty a realizace dřevostaveb

Více projektů a realizací dřevostaveb od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat projekt podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


 

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop